söndag 28 augusti 2011

Vad som hänt

Jo Barvestad´s Dee-Dee blev BIR på en Int utställning i Eskilstuna i augusti i år, regnet stod som spön i backen och vi tvekade om vi skulle vara kvar till finalen, men vi stannande och hon blev utagen bland dom 6 bästa av 22 hundar i finalen, men tyvärr så blev det inte så mycket mera. Men vi är jättenöjda med att bli uttagen i finalen det händer inte så ofta att Vit Herdehund i en Skk final plockas ut.
Sen så har South Streem´s Amazing DiNozz "Noz" gått öppenklass i viltspår där han tog full pott med ett HP, den tredje vita herdehunden som tar ett HP i öppenklass viltspår, jättekul. Nu behöver han två första pris till sen blir hand Svensk Viltspårschampion.
Och så har South Streen´s Amazing blivit BIR tre dagar i rad på Gotland. Barvestad´s Dee-Dee gjorde det förra året på Gotland, så han går i sin mors fotsteg. På fredagen blev han fullcerat och gjorde en godkänd exteriörsbeskrivning, så nu stundar MT.
Eric och Gandalf har börjat sin kurs på terapihundskolan bägge kom hem i går hur trötta som helst men mycket nöjda med gårdagens insats.
Vi har planerat en Ålandsresa och en Norgeresa för Dee-Dee i höst får se om hon får sina championtitalar i våra Nordiska länder

Inga kommentarer: