tisdag 12 oktober 2010

En vacker dag händer det

En spännande helg i Sundsvall, två dagars utställning en Skk utställning i Sundsvall och en Sbk utställning i Timrå.
I Sundsvall blev Barvestad´s Dee-Dee, CK och BIM, BIR blev Waroggi Maitreya "Sky" men åkte ut i finalen, South Stremm´s Amazing Xenia CK CERT 2:btkl, domare var Kadike-Skadina Rita från Lettland, om jag hade haft mer konditon hade vi kanske tagit BIM titeln för Rita var en rörelsedomare.








Söndagens utställning var i Timrå, det var där det hände, visst hade vi väntas oss att Dee-Dee´s dotter Xenia någon gång skulle gå bättre än sin mor, men just denna dag hade vi inte väntat oss.
Så det blev så att Barvestad´s Dee-Dee fick Ck och 2:a bästa tik och hennes dotter South Stremm´s Amazing Xenia fick Ck, Cert, 1:a bästa tik och BIR. Och det bästa av allt var att hon gick upp med 17 st andra hundar i BIS finalen och där placerade hon sig som BIS 4:a. Det var ingen som blev BIM denna dag. Domre i Timrå var Kurt Nilsson.
Summan denna helg blev 3 st Ck, 1 st BIM, 1 st BIR och 2 st CERT












































Efter denna händelserika helg begav vi oss hemåt och mot nya äventyr, och hamnade vi söder om Stockolm där det var dax för parning av våran lilla Champion Barvestad´s Dee-Dee och Annza´s Axo även han Svensk och Norsk Champion.


1 kommentar:

Annicka sa...

Gratulerar till framgångarna :=)

Kul med två så snygga tjejer .=)))